Prosjekter

De kursene og foredragene JCI Norway tilbyr sine medlemmer gir teoretisk og faglig kompetanse.  Gjennom prosjekter får medlemmene praktisk kompetanse og erfaringer.  Alle våre prosjekter er rettet for å gi praktisk ledererfaring og bidra til å utvikle ansvarlige og samfunnsbevisste ledere.  Prosjektene gir medlemmene utviklingsmuligheter som styrker deres evne til å skape positiv endring i samfunnet.

Samarbeid?

JCI Norway søker hele tiden samarbeid med enkeltpersoner og organisasjoner som deler våre verdier.  Les mer om partnerskap her.  Her finner man en oversikt over våre lokalforeniger.

JCI samarbeider med FN: JCI Norway kjører i 2015 et nasjonalt prosjekt med MY World

my-world-2015

Trykk på bildet over for å lese mer om prosjektet MY World og hvordan delta.  Deltagelse i prosjektet tar maks 5 minutter.

Barnas jul er et prosjekt som ble kjørt i 2013 og 2014 av JCI Drammen

Nåkken 2015
Gratis ungdomsfestival under Elvefestivalen, på Holmennokken i Drammen.

Attraktive kulturtilbud er vanligvis kun forbeholdt de som er over 18 år. Byen Vår Drammen, Ungdomkulturhuset G60/Drammen Kommune, JCI Drammen og Zippotek Disco synes at ungdom også fortjener gode kulturopplevelser. Derfor arrangerer vi i samarbeid med Elvefestivalen en egen ungdomsfestival på Holmennokken, lørdag 22.august.

Nåkken er en gratis rusfri festival for ungdom i alderen 13 til 18 år som arrangeres av ungdom for ungdom. Under festivalen vil det være aktiviteter på dagtid med konkurranser. På kvelden vil det være en konsert med en kombinasjon av utvalgte lokale ungdomsartister, sammen med kjente norske artister. Sjangermessig vil konserten by på et utvalg aktuelle artister innen pop, rock og hiphop. Etter konserten rundes hele dagen av med skumdisco.

Innflytterdagen i Molde har blitt arrangert av JCI Molde siden 2004

Innflytterdagen-logo